Menu

Aannemers en de bouw


[QAD] Bouwbedrijf inhuren bij verbouwen

Een huis verbouwen

Wanneer je het besluit hebt genomen dat je je huis wilt gaan verbouwen, komt er heel wat bij kijken. Het kan zijn dat de ruimte in de huidige woning te gering is. Door gezinsuitbreiding kan het zijn dat je een kamer te kort komt. Als de mogelijkheid aanwezig is dat je kunt uitbouwen aan de achterzijde van de woning kun je daarvoor de maatregelen nemen. Je kunt het beste bij een uitbouw aan een bestaand huis de hulp inschakelen van een architect. De architect kan een bouwtekening maken, maar zal voordat hij dat gaat doen eerst met je een gesprek aangaan om te horen wat je wensen zijn. Wanneer de architect je wensen kent, zal hij een voorlopige bouwtekening maken. Zodra hij deze klaar heeft, zal hij deze met je nog een keer bespreken. Er kunnen hierbij nog aanpassingen op worden aangebracht. Vervolgens zal hij de officiële bouwtekening maken en deze bij de gemeente indienen voor de goedkeuring. Wanneer de bouwtekening is goedgekeurd, kan er met het verbouwen worden gestart.


De juiste aannemer

Wanneer je de bouwtekening met de goedkeuring ontvangen hebt, kun je bij verschillende aannemers vrijblijvende offertes aanvragen. Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, kun je de prijzen vergelijken. Er zitten hoogstwaarschijnlijk behoorlijke prijsverschillen in. Toch moet je niet voor de goedkoopste kiezen en ook de duurste hoeft niet de beste te zijn. Kies die aannemer waarbij je een goed gevoel hebt. Wanneer je de aannemer hebt uitgekozen, moet je met hem aan tafel gaan zitten om alle punten die belangrijk zijn door te spreken.

De aannemer zal met je goedkeuring de hele verbouwing verzorgen. - Hij zal er ook voor zorgen dat onderaannemers tijdig aanwezig zijn. De aannemer zal eerst een materiaalstaat maken, zodat hij precies weet wanneer bepaalde materialen besteld moeten worden en binnen moeten zijn. Op deze manier zal er nooit vertraging tijdens het verbouwen optreden.

Spreek ook samen af dat er goede bouwmaterialen moeten worden gebruikt. - Een goede aannemer weet precies waar hij de juiste bouwmaterialen moet bestellen. Goede materialen maken het verbouwen makkelijker. Hij zal de materialen kopen tegen een schappelijke prijs, zodat de klant tevreden zal zijn bij het product dat door hem wordt afgeleverd.

Een verbouwing zal altijd zorgen voor een bepaalde stress. - Een goede aannemer kan goed met de stress omgaan, omdat hij dat al vaker heeft meegemaakt. Hij kent zijn werkvolk die bij hem in dienst zijn en ook de onderaannemers. Het vertrouwen is ook omgekeerd.

De aannemer zal zorgen voor een goede planning en voorbereiding. - Een goede voorbereiding is bijna de helft van de werkzaamheden. Je zult volledig als klant de aannemer moeten vertrouwen en ook regelmatig met hem praten over de werkzaamheden.

Op zoek naar een aannemer dat je waar nodig bij kan staan bij verbouwen? Neem dan eens contact met Bouwbedrijf Schikan voor o.a. Leens en omgeving.

Over ons

Aannemers en de bouw

Hallo, mijn naam is Aziz en ik ben sinds lange tijd de gelukkige eigenaar van een houtgroothandel. Om deze reden heb ik veel klanten, kennissen en vrienden in de aannemerij en de bouwwereld. Ik lever per slot van rekening rechtstreeks aan de aannemers en de bouw. Het is een bijzondere wereld, de bouwwereld. De aannemers in ons land zorgen er toch steeds maar voor dat wij in goed geconstrueerde en prettig verwarmde huizen kunnen wonen en in een moderne bedrijfshuisvesting ons werk kunnen doen. Dat wij in mooie ziekenhuizen mogen herstellen en in state of the art musea kunnen ronddolen. Lees verder over aannemers en de bouw: onze trots!

Archief

Recente artikelen

Elektrotechniek
12 februari 2019

Elektrotechniek De technische wereld wordt in een

[QAD] Bouwbedrijf inhuren bij verbouwen
12 januari 2018

Een huis verbouwen Wanneer je het besluit hebt gen

Inspiratie voor je badkamer renovatie!
31 oktober 2017

Is de badkamer toe aan een renovatiebeurt? Beginne

Aannemers en de bouw: de veranda
13 september 2017

De veranda, een ideale extra ruimte aan de woning

Een vijver aanleggen
22 juni 2017

Tegenwoordig zal men vaak bij het inrichten van ee